Logo

Grillstegte sauté skiver med salsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g sauté skiver af svinefilet, ½ cm tykke

Marinade:
4 spsk soja
1 spsk honning
1 spsk sød/stærk chilisauce
salt og peber

Salsa:
2-3 fed hvidløg
1 løg
1 spsk syltede jalapenos chili
2 peberfrugter
4 modne tomater
1 citron
2 modne avocado
basilikum

Rør soja med honning, chilisauce, salt og peber. Læg kødet i marinaden og lad det marinere i køleskab mindst 20 minutter - gerne længere, dog højst et døgn. Vend kødet af og til.
Bland finthakket hvidløg, løg og chili med peberfrugt, tomater i små tern og tilsæt 1 spsk citronsaft. Smag til med salt og peber. Avocadoerne skæres i halve, dryppes med citronsaft og deles som en vifte.
Pynt med basilikum.
Tag kødet op af marinaden og grill det ½-1 minut på hver side.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her