Logo

Grillstegte rødspætter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grillstegte rødspætter

 

Fine fisk fra grillen, til hverdage kan det godt være rødspætter og skrubber.

Til 4 personer Tilberedningstid: ca. ½ time

 

#

4 mindre eller 2 store rødspætter eller skrubber

1 bdt dild

olie til pensling

salt

*

 

1. Rens fisken og skyl den godt. Dup den helt tør. Den skal ikke flås.

 

2. Hak dilden fint og rør halvdelen med olien.

Pensl fisken på begge sider og giv den nogle snit i skindet både på over- og undersiden, så den ikke »vrider« sig under stegningen.

 

3. Alt efter størrelsen skal fisken have 6-10 minutter på hver side.

Vend den et par gange, brug fx grillnet til at vende med.

Drys med salt.

 

4. Læg den på et varmt fad og drys resten af dilden over.

Tilbehør er kryddersmør og kogte kartofler.

 

Grillstegte rødspætter

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 194 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt rødspætte med tyttebærI det nordligste Jylland serverer man råsyltede bær eller en kompot af tranebær,...
• Rødspætter med smørsauce og kartoflerRødspætter er en af sommerens gode fisk. Server med syltede tyttebær - ligesom i...
• Stegt rødspætte med tyttebærI det nordligste Jylland serverer man råsyltede bær eller en kompot af tranebær,...
• Sukkerkogte halve æbler med geléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!