
Brug indirekte grillning
 
1 kylling på ca. 1,8 kg 
havsalt og peber 
1 lille bdt rabarber 
200 g sukker 
1 dl vand 
½ stang vanilje 
½ kg nye kartofler 
50 g smør 
 

 
Rens kyllingen og bind den op med stegesnor. 
Krydr den med salt og peber og grill den ved indirekte varme i 45 minutter, indtil den er gylden og ikke længere er rød ved låret - kødets centrumtemperatur skal være 68°C. 
Lad kyllingen trække 20 minutter inden udskæring. 
Skræl rabarberne og kog skrællerne i vand og sukker i 5 rninutter. 
Si lagen og skær rabarberstykkerne i mundrette stykker. 
Kog rabarberstykkerne i lagen tilsat vanilje, så de stadig er hele, men møre. 
Skrab kartoflerne og kog dem i letsaltet vand. 
Hæld vandet fra og ryst dem med salt og smør, så de bliver blanke. 
Anret kyllingestykkerne rned rabarberkompot og nye kartofler.