
Trækul:      Direkte      
Gas:           Direkte/middel varme
Forberedelse: 30 minutter. Stegetid: 10 minutter 
 
6 spsk olivenolie 
2 rødløg, i tynde skiver 
1 tsk sukker 
½ dl tør hvidvin 
3 ½ spsk Dijonsennep 
1 fed hvidløg, knust 
salt og friskkværnet sort peber 
2 spsk mayonnaise 
4 tynde skiver skært kalkunkød 
1 ciabattabrød 
1 håndfuld rucolasalat 
 

Rødløg, der er grillet, så deres søde smag rigtig kommer til sin ret, er som skabt til kalkunschnitzel. 
 
A. Varm 2 spsk olie op i en kasserolle, tilsæt løg og sukker og lad det stege meget svagt i 15 min., til løgene er bløde og let gyldne. 
Tilsæt hvidvin, bring det i kog og lad det koge lidt ind. Sæt det til afkøling. 
 
B. Bland i en lille skål resten af olivenolien, 1 ½ spsk sennep og det knuste hvidløg. Smag til med salt og peber. 
Pensl kalkunkødet med olien. 
Rør resten af senneppen i mayonnaisen og sæt den til side. 
 
C. Skær brødet igennem på langs og skær hver halvdel i to stykker. 
Læg brødet til side. 
 
D. Grill kalkunkødet direkte over middel varme i 4-5 min. 
Vend kødet og pensl det med resten af sennepsolien. 
Lad det grille i yderligere 2-3 min., til det er mørt. 
 
E. Rist brødet på grillen med den skårne flade nedad i 1-2 min. 
Smør sennepsmayonnaise på de ristede stykker brød. 
Læg kalkunkødet på brødet, pynt med nogle få blade rucolasalat og læg glaserede løg øverst. 
 
Tips: Hvis du ikke kan få færdige kalkunschnitzler, er det nemt at lave dem selv. Du skal bruge 150 g kalkunbryst pr. person. Læg hvert stykke kød mellem to stykker husholdningsfilm, brug en kagerulle og bank kødet ud i ca. ½ cm tykkelse.