12 skiver kalvefilet ca. 600 g
2 spsk rosiner
150 g emmentaler
2 spsk pinjekerner
1 tsk oregano
1 fed hvidløg
peber
rasp
3 spsk bredbladet persille hakket
5 spsk extra olivenolie
saften af 1 citron
4 saté- eller grillspid, hvis du bruger satéspid så læg dem i vand et par timer før du skal bruge dem. Derved undgår du at de brænder.
Start med at lave en lage af olivenolien, den hakkede persille, citronsaft, det pressede hvidløgsfed, oregano, salt og peber.
Kalveskiverne bankes helt tynde med en kødhammer eller hånden.
Læg rosiner, ost og pinjekerner samt salt og peber på kalveskiverne.
Rul skiverne sammen og sæt tre ruller på hvert spids.
Vend rullerne i rasp.
Kalverullerne grilles 5 minutter på hver side, pensl den af og til med marinaden.
Resten af marinaden kan bruges over de færdiggrillede ruller.