Tilpasset camping og Trangia sæt
2 l. hønsebouillon eller tilsvarende bouillonterninger
350 g kogt hønsekød skåret i tern
Olie
4 fed hvidløg
3 skalotteløg
Karry
Lidt jævning
1 Baguette
Varm bouillonen op til kogepunktet.
Snit hvidløg og skalotteløg fint.
Hæld lidt olivenolie i den lille gryde, og lad det blive varmt.
Hæld løg, hvidløg og karry i den varme olie og svits det hele i et lille minut.
Hæld det hele sammen med den meget varme bouillon og rør det sammen.
Det er nu du skal se på din suppe og vælge om den skal være tykkere eller er OK.
En Maizena jævning gør den tykkere og som en cremesuppe.
Sæt gryden over blusset igen og hæld det fint skårne kød i, når suppen koger op igen er den klar til servering.
Knæk baguetten over i fire lige store dele og nyd denne stærke og varmegivende ret.
Du kan også erstatte brødet med ris!