Logo

Kartoffelsalat med fetaost og spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kartoffelsalat med fetaost og spinat

Kartoffelsalaten smager naturligvis ekstra godt med forårets nye kartofler - her med Torske- og laksefrikadeller.

 

300 g helt små nye kartofler

1 dl soltørrede tomater

1 dl fetaost i tern

400 g frisk spinat (babyspinat)

salt og peber

 

Rens kartoflerne godt. Kog kartoflerne med skræl og afkøl dem lidt.

Bland de stadig lune kartofler sammen med fetaost, tomater og spinat.

Smag til med salt og peber

 

Tips: Kartofler smager godt sammen med det meste. Eksperimenter dig frem til din egen, personlige kartof­felsalat ved hjælp af de ingredienser, du ekstra godt kan lide.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karry-klassikeren - TrangiaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bøf grillstegt med majs og avocadosalat En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling grillet på træspid med tilbehørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Knasende æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!