Logo

Kippers på ristet rugbrød med fyldte æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kippers på ristet rugbrød med fyldte æg

4 skiver rugbrød

1 dåse kippers

Fyldte æg:

4 kogte æg

5 cl kaffefløde eller mælk

1 tsk karry

2 spsk hakket rødløg evt. hakket dild

salt og peber

rødløg og salatblade

 

Rist rugbrødet på en brødrister eller i ovnen.

Fordel kippersene på brødet.

Halver æggene, og tag blommerne ud.

Mos æggeblommerne med fløde og karry til en jævn masse.

Vend rødløg, dild, salt og peber rundt i æggemassen.

Fordel æggeblommefyldet i hullet efter æggeblommen.

Arranger æggene sammen med kippersene og pynt evt. med hakket rødløg og salatblade.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.176 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Barbequespid med efterårssalat og bagt kartoffelSpændende spyd med oksekød, champignon, perberfrugt og løg der marineres i barbecuesauce....
• Kotelet med gulerødder og nye kartoflerGrillet kotelet og dampede grønsager - det er slankemad - Helt enkelt og alligevel meget...
• Chili-Aïoli med grillede grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!