500 g hakket lammekød 
1 mellemstort løg finhakket 
1 fed hvidløg presset 
2 spsk frisk mynte hakket 
1 tsk stødt koriander 
1 tsk stødt kardemomme 
¼ tsk karry 
et nip cayennepeber 
45 g rasp 
1 æg let sammenpisket 
90 g rasp ekstra 
Yoghurtdressing: 
160 ml yoghurt naturel 
1 spsk frisk koriander hakket 
2 tsk frisk mynte hakket 
½ tsk revet citronskal 
Kom det hakkede kød i en halvstor skål. 
Tilsæt løg, hvidløg, krydderurter, krydderier og rasp. 
Ælt det godt med hænderne og del blandingen i 12 lige store portioner. Form dem til pølser rundt om smurte metalspid. 
De pensles med æg og rulles i den ekstra portion rasp, til de er dækket. Dæk spiddene med plasticfolie og sæt dem i køleskab i 1 time eller natten over. 
Læg spiddene på en let olieret grill eller en grillbakke. 
Grill ved middelvarme i 10 minutter, eller til kødet er gennemstegt. 
Vend spiddene af og til. 
Server koftaerne med yoghurt dressing. 
Yoghurt dressing: 
Pisk alle ingredienserne godt sammen i en lille skål. Sæt den i køleskab.