4 kyllingefileter 
1 dl  tomatketchup 
4 spsk  olivenolie 
3 spsk  balsamico eddike 
2 spsk  lagereddike 
3 fed hvidløg 
4 spsk  brun farin 
2 tsk  stødt rosenpaprika 
½ tsk  stødt chili 
½ tsk  stødt ingefær 
½ tsk  stødt koriander 
Skyl kyllingefileterne i koldt vand. 
Afpuds dem om nødvendigt for hinder og sener og tør dem omhyggeligt. 
Til marinaden røres ketchup, olivenolie og de to slags eddike sammen i en skål til en ensartet masse. 
Pres hvidløgsfed dene i og tilsæt brun farin. 
Rør godt rundt og kom så krydderierne i. Lad marinaden hvile ca. 1 time, inden den skal bruges. 
Kyllingefileterne kan pensles med marinaden lige inden, de skal på grillen. 
Men de kan også pensles 2-3 timer før og lægges i køleskabet. 
Tænd grillen i så god tid at kullene bliver grå. 
Kom fileterne på grillen og steg dem på begge sider. 
Husk, at kylling skal gennemsteges. 
Server med frisk salat og flûtes.