Logo

Fyldte agerhøns i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 agerhøns
200 g røgede spækskiver
125 g lever (fuglelever og svinelever)
1 æg
1 fed hvidløg
1 knsp. merian
2 skiver formfranskbrød
½ dl mælk
       
Blød franskbrødet op i mælk.
Mal leveren gennem kødmaskinen eller findel den på blenderen.
Rør leveren med franskbrødet, hvor evt. overskydende mælk er hældt fra.
Kom æg, knust hvidløg, merian, salt og peber i.
Farsen fyldes i de rensede agerhøns.
Gnid dem ganske kort med lidt salt og læg spækskiver på fuglenes bryst.
Hold dem på plads ved hjælp af kødpinde.
Læg fuglene i den gennemfugtede stegeso, der er dækket i bunden af spækskiver.
Steg agerhønsene i ca. 1 ½ time ved 220ºC.
Server dem med ristede champignon og kartofler eller som vildt hvor skyen er jævnet med hvedemel og tilsat fløde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.444 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her