
 
Der er brugt
kyllingeoverlår til denne ret, men du kan også bruge hele kyllingelår. Lad dem
simre i gryden, mens du tilbereder den lækre pastasalat. 
Arbejdstid: 30 min.
Stegetid: 30 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen. 
 
#
4 kyllingeoverlår 
1 løg 
1 fed hvidløg 
salt og peber 
2 spsk olie 
2 spsk tomatpuré 
2 dl bouillon 
 
Pastasalat: 
200 g små
pastastykker 
2 spsk olie 
1 spsk vineddike
eller citronsaft 
200 g frisk spinat 
1 tomat 
persille eller
basilikum 
salt og peber 
*
 
Pil løg og hvidløg
og hak dem fint. 
Gnid kyllingelårene
med salt og peber og brun dem på alle sider i en gryde med olie. 
Tag dem op og svits
derefter løg og hvidløg. 
Læg lårene tilbage i
gryden og tilsæt tomatpuré udrørt i bouillon. 
Lad dem simre under
låg i ca. 25 min. 
 
Pastasalat: Kog
pastaen efter pakkens anvisning og dryp den af i en sigte. 
Rør olie sammen med
eddike og vend pastastykkerne i. 
 
Skyl spinaten
grundigt og damp den kort i den væde, som hænger ved sidste skyl. 
Tryk den tør og hak
den groft. Vask tomaten og skær den i små stykker. 
Vend spinat, tomater
og krydderurter i pastasalaten og smag til med salt og peber. 
Server
kyllingelårene med pastasalaten.
 
TIPS: Du kan bruge
let kogte grønne bønner eller lynstegte squash-terninger i stedet for spinat i
pastasalaten.