Logo

Kylling-minestrone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kylling-minestrone 


En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og mere end 10.000 med billeder

(4 personer)

 

# Råvarer til Kylling-minestrone:

300 g kyllingebryst uden skind og ben
1 spsk olie

1 løg, finthakket
1 porre, fintsnittet

1 gulerod i strimler
¼ hvidkål fintsnittet
1 tsk tørret salvie

1¼ l hønsebouillon

100 g små pastastykker f.eks. horn
1 dåse hakkede tomater

salt og peber

1 fed hvidløg

Evt. brød

*

 

Fremgangsmåde:

Skær kyllingebrystet i strimler og steg det gyldent i olie.

Vend grønsagerne og salvie i, tilsæt bouillon og lad suppen simre i 10 min.

Skum evt. urenheder af suppen.

Tilsæt pastaen og lad suppen simre, til pastaen er al dente.

Tilsæt tomaterne og lad suppen koge godt i gennem.

Smag til med salt, peber og hvidløg.

Server med godt brød.

 

...................................................................

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.236 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her