Logo

Kyllinge-svampesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10-15 tørrede, kinesiske svampe
2 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
2 tsk frisk ingefær
200 g kyllingefilet
1 l. grønsagsbouillon
3 spsk thai fiskesauce
1 bundt forårsløg
salt og peber

Læg svampene i blød i koldt vand i ca. 15 min. og kassér derefter vandet.
Hak hvidløg og ingefær fint.

Varm olien i en gryde og svits hvidløg og ingefær i ca. 2 min.
Skær kyllingefileterne i tynde strimler og sautér dem med krydderierne, til de er gyldne.
Tilsæt bouillon og svampe. Kog suppen i 10 min. og tilsæt hele forårsløg.
Smag til med salt, peber og fiskesauce og server suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.632 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her