 
 
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000
spændende madopskrifter, og mere end 10.000 med billeder
(4 personer) 
 
# Råvarer til Kylling-minestrone:
300 g kyllingebryst uden skind og ben 
1 spsk olie 
1 løg, finthakket 
1 porre, fintsnittet 
1 gulerod i strimler 
¼ hvidkål fintsnittet 
1 tsk tørret salvie 
1¼ l hønsebouillon 
100 g små pastastykker f.eks. horn 
1 dåse hakkede tomater 
salt og peber 
1 fed hvidløg 
Evt. brød 
*
 
Fremgangsmåde:
Skær kyllingebrystet i strimler og steg det gyldent i olie. 
Vend grønsagerne og salvie i, tilsæt bouillon og lad suppen
simre i 10 min. 
Skum evt. urenheder af suppen. 
Tilsæt pastaen og lad suppen simre, til pastaen er al dente.
Tilsæt tomaterne og lad suppen koge godt i gennem. 
Smag til med salt, peber og hvidløg. 
Server med godt brød. 
 
...................................................................