Logo

Grillede kyllingevinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8-10 kyllingevinger
1 tsk karrypulver
2 spsk fishsauce
2 spsk østerssauce
1 spsk honning
1 spsk hakket korianderrod
4-5 fed hvidløg
1 tsk friskkværnet hvid peber

Rens og tør kyllingevingerne. Hak korianderrod og hvidløg fint.

Bland alle ingredienserne sammen og læg kyllingevingerne heri.

Lad dem trække i mindst 2 timer. (Vend dem et par gange i marinaden).

Grill vingerne over trækul ca. 15 min. på hver side eller til de er gyldne.

Spis vingerne med sød chilisauce.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.716 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?