Logo

Grillede kyllingefileter i barbecue-marinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingefileter
1 dl tomatketchup
4 spsk olivenolie
3 spsk balsamico eddike
2 spsk lagereddike
3 fed hvidløg
4 spsk brun farin
2 tsk stødt rosenpaprika
½ tsk stødt chili
½ tsk stødt ingefær
½ tsk stødt koriander

Skyl kyllingefileterne i koldt vand.

Afpuds dem om nødvendigt for hinder og sener og tør dem omhyggeligt.

Til marinaden røres ketchup, olivenolie og de to slags eddike sammen i en skål til en ensartet masse.

Pres hvidløgsfed dene i og tilsæt brun farin.

Rør godt rundt og kom så krydderierne i. Lad marinaden hvile ca. 1 time, inden den skal bruges.

Kyllingefileterne kan pensles med marinaden lige inden, de skal på grillen.

Men de kan også pensles 2-3 timer før og lægges i køleskabet.

Tænd grillen i så god tid at kullene bliver grå.

Kom fileterne på grillen og steg dem på begge sider.

Husk, at kylling skal gennemsteges.

Server med frisk salat og flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her