Logo

Grillede kyllingevinger 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(Biik gai yahng)

8-10 kyllingevinger
1 tsk karrypulver
2 spsk fiskesauce
2 spsk østerssauce
1 spsk honning
1 spsk hakket korianderrod
4-5 fed hvidløg
1 tsk friskkværnet hvid peber

Rens og tør kyllingevingerne. Hak korianderrod og hvidløg fint.
Bland alle ingredienserne sammen og læg kyllingevingerne heri.
Lad dem trække i mindst 2 timer. (Vend dem et par gange i marinaden)
Grill vingerne over trækul ca. 15 min. på hver side eller til de er gyldne.
Spis vingerne med sød chilisauce (Nahm djim)

Tips: Retten er ideel at lave udendørs når det er vejr til at grille.

Man kan dog sagtens bruge en ovngrill i stedet for.
Vend vingerne ofte så de ikke bliver brændte.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.877 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?