Logo

Grillede kyllingevinger 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

(Biik gai yahng)

8-10 kyllingevinger
1 tsk karrypulver
2 spsk fiskesauce
2 spsk østerssauce
1 spsk honning
1 spsk hakket korianderrod
4-5 fed hvidløg
1 tsk friskkværnet hvid peber

Rens og tør kyllingevingerne. Hak korianderrod og hvidløg fint.
Bland alle ingredienserne sammen og læg kyllingevingerne heri.
Lad dem trække i mindst 2 timer. (Vend dem et par gange i marinaden)
Grill vingerne over trækul ca. 15 min. på hver side eller til de er gyldne.
Spis vingerne med sød chilisauce (Nahm djim)

Tips: Retten er ideel at lave udendørs når det er vejr til at grille.

Man kan dog sagtens bruge en ovngrill i stedet for.
Vend vingerne ofte så de ikke bliver brændte.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.533 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Laks, kreolskinspireretLaksefilleter bagt i ovn med Worchestershire sauce og grøntsager bagt i ovn. Rigtig...
• Blisbuk med pærer og korianderBlisbuk er en slags antilope, der hører hjemme i Sydafrika. Her serveres steaks af blisbuk...
• Lever med kartoffelmosEt let måltid anrettet på hver sin tallerken sparer opvask og tid. En god ide til...
• KejserinderisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!