1 kg  spinat 
2 løg 
40 g  smør 
200 g  hakket oksekød 
60 g  ris 
½ tsk  edelsüss paprika 
300 g  yoghurt naturel 
Skyl spinaten meget grundigt i flere hold vand. 
Lad den dryppe af og hak den groft. 
Pil løgene og hak dem fint.
Smelt smørret i en stor gryde og lad løgternene snurre deri, til de er klare. 
Kom det hakkede kød i og rør i det med en gaffel i ca. 5 minutter, til det skiller og skifter farve. 
Vend spinaten i, hæld 2 ½ dl   vand på og kog til spinaten falder sammen. 
Kom risene i og smag til med salt, peber og paprika. 
Dæmp varmen og lad det hele  koge småt i ca. 30 minutter. 
Tilsæt mere vand, hvis det er nødvendigt.
Lad yoghurten dryppe af i et kaffefilter i ca. 30 - 60 minutter. 
Tag den op i en skål og rør, til den er glat. 
Server den til spinatretten.