Logo

Kiymali mantarili Ispanak

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg spinat
2 løg
40 g smør
200 g hakket oksekød
60 g ris
½ tsk edelsüss paprika
300 g yoghurt naturel

Skyl spinaten meget grundigt i flere hold vand.
Lad den dryppe af og hak den groft.
Pil løgene og hak dem fint.
Smelt smørret i en stor gryde og lad løgternene snurre deri, til de er klare.
Kom det hakkede kød i og rør i det med en gaffel i ca. 5 minutter, til det skiller og skifter farve.
Vend spinaten i, hæld 2 ½ dl vand på og kog til spinaten falder sammen.
Kom risene i og smag til med salt, peber og paprika.
Dæmp varmen og lad det hele koge småt i ca. 30 minutter.
Tilsæt mere vand, hvis det er nødvendigt.
Lad yoghurten dryppe af i et kaffefilter i ca. 30 - 60 minutter.
Tag den op i en skål og rør, til den er glat.
Server den til spinatretten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.952 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her