
 
Nyd en lidt
anderledes kartoffelsalat med et par krydrede pølser til. Salaten er også god
til en grillstegt kotelet eller hakkebøf. 
Arbejdstid: 30 min.
Koge/stegetid: 25 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen. 
 
# Ingredienser til Pølser med lun
kartoffelsalat:
4 friske
chorizopølser 
Salat: 
300 g kartofler 
2 majskolber 
250 g grønne bønner 
1 lille rødløg 
1 fed hvidløg 
1 spsk olie 
1 spsk citron- eller
limesaft 
lidt frisk koriander
og oregano 
salt og peber 
*
Sådan laves Pølser
med lun kartoffelsalat:
Skrub kartoflerne
rene og kog dem i velsaltet vand i 8 min. 
Sluk for varmen og
lad dem trække færdige under låg ca. 8 min. 
Hæld vandet af dem
og skær dem i mindre stykker. 
 
Rens majskolberne. 
Nip og skyl bønnerne
og del dem evt. i halve. 
Kog majskolberne
møre i letsaltet vand i 8-10 min. og bønnerne i 4 min. 
Hæld dem i et
dørslag. 
Skær kornene af
majskolberne. 
 
Pil og hak rødløg og
hvidløg fint. 
Sauter dem bløde i
en gryde med olie. 
 
Vend kartofler, majs
og bønner i gryden. 
Smag til med citron-
eller limesaft, salt og peber og drys med hakkede krydderurter. 
 
Steg pølserne på en
pande eller grill ved svag varme 8-10 min. 
Server de stegte
pølser med salaten. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
 
----------- ooo OÔO ooo -----------