
 
En frisklavet relish og en chilirørt mayonnaise sætter pift
på denne gode klassiker. 
4 stk. eller til 2 personer. Er du alene så halver portionen.
Arbejdstid: 20 min. Koge-/bagetid:
ca. 10 min.
#
4 pølser 
4 aflange boller eller pølsebrød 
bredbladet persille 
 
Relish: 
4 skalotteløg 
2 gulerødder 
½ agurk eller 1 skoleagurk 
1 dl eddike 
½ dl vand 
2 spsk
sukker 
 
Chilimayonnaise:
1½ dl
mayonnaise 
2 tsk
sambal oelek, harissa eller anden chilisauce
*
 
Varm pølserne i 7-10 min. i varmt vand uden, at det koger. 
Pølserne skal være gennemvarmede. 
 
Relish: Snit løg, gulerødder og agurk i tynde skiver. 
Kog eddike med vand og sukker, til det er opløst. 
Kog løgene i lagen i et par min. 
Tilsæt gulerødder og agurk, og kog dem med i et par min.
mere. 
Køl relishen af. 
 
Chilimayonnaise:
Rør mayonnaise med chilisauce. 
Smag til, om den er tilpas stærk. 
 
Varm bollerne, flæk dem, og læg pølserne i brødene med
chilimayonnaise og relish. 
Drys med bredbladet persille.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin