Logo

Honningmarineret andebryst / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Med kinesisk Wokblanding

til 2 personer

1 stk optøet andebryst
2 tsk fintsnittet ingefær
1 pose Kinesisk Wokblandíng
4 spsk honning
2 spsk Soya Sauce
1 fintsnittet chili
olivenolie
salt og peber

Tilberedning:
Læg andebrystet i et fad med soya der er rørt med honning og chili. Vend andebrystet flere gange, så marinaden ”sætter” sig. Varm olie på en pande og steg brystet med skind siden ned af. Når det er gyldent vendes det. Steg det i ca. 5 minutter. Hæld resten af marinaden henover og steg videre i 8-10 minutter. Tag brystet fra panden og lad det hvile lunt et par minutter. Varm Wokblandingen med ingefær og smag til med salt og peber. Vend retten med ingefær og server til tynde skiver af andebrystet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.127 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lun skaldyrs og aspargestærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Andebryst med endiviesalat og solbærsyltetøjEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Minestrone alla milaneseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærtærteJordbærtærte er en skøn dansk klassiker! Med denne enkle opskrift får du en fantastisk...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!