Logo

Honningmarineret andebryst / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Med kinesisk Wokblanding

til 2 personer

1 stk optøet andebryst
2 tsk fintsnittet ingefær
1 pose Kinesisk Wokblandíng
4 spsk honning
2 spsk Soya Sauce
1 fintsnittet chili
olivenolie
salt og peber

Tilberedning:
Læg andebrystet i et fad med soya der er rørt med honning og chili. Vend andebrystet flere gange, så marinaden ”sætter” sig. Varm olie på en pande og steg brystet med skind siden ned af. Når det er gyldent vendes det. Steg det i ca. 5 minutter. Hæld resten af marinaden henover og steg videre i 8-10 minutter. Tag brystet fra panden og lad det hvile lunt et par minutter. Varm Wokblandingen med ingefær og smag til med salt og peber. Vend retten med ingefær og server til tynde skiver af andebrystet.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.692 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SommerpostejDenne postej er værtindevenlig. Den skal nemlig forberedes i god tid (1-2 dage før)....
• Risalamande med kirsebærsauceHusk at gemme en hel smuttet mandel i skålen med risalamande - og at købe mandelgave

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os