Logo

Hotdog med relish og chilimayonnaise

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hotdog med relish og chilimayonnaise

 

En frisklavet relish og en chilirørt mayonnaise sætter pift på denne gode klassiker.

4 stk. eller til 2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Koge-/bagetid: ca. 10 min.

#

4 pølser

4 aflange boller eller pølsebrød

bredbladet persille

 

Relish:

4 skalotteløg

2 gulerødder

½ agurk eller 1 skoleagurk

1 dl eddike

½ dl vand

2 spsk sukker

 

Chilimayonnaise:

1½ dl mayonnaise

2 tsk sambal oelek, harissa eller anden chilisauce

*

 

Varm pølserne i 7-10 min. i varmt vand uden, at det koger.

Pølserne skal være gennemvarmede.

 

Relish: Snit løg, gulerødder og agurk i tynde skiver.

Kog eddike med vand og sukker, til det er opløst.

Kog løgene i lagen i et par min.

Tilsæt gulerødder og agurk, og kog dem med i et par min. mere.

Køl relishen af.

 

Chilimayonnaise: Rør mayonnaise med chilisauce.

Smag til, om den er tilpas stærk.

 

Varm bollerne, flæk dem, og læg pølserne i brødene med chilimayonnaise og relish.

Drys med bredbladet persille.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 1.119 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?