Logo

Honningmarinerede kyllingespid med sesam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

8 kyllingebrystfileter
8 træspid
salt og peber

Marinade
2 ½ dl japansk soya
1 spsk sesamolie
1 dl appelsinsaft
skallen af ½ appelsin skallen af ½ lime
2 dl honning
½ lille, rød chili eller ½ spsk stødt chili
1 fed hvidløg
1 stængel citrongræs (kan udelades)
1 stykke hel kanel
½ spsk hele fennikelfrø
½ spsk hel anis
1 spsk Maizena
½ dl sesamfrø

Kyllingespiddene
Skær fileterne i 3 x 3 cm store stykker og steg dem i lidt olie. Krydr med salt og peber. Sæt stykkerne på spid.

Kryddermarinaden
Del chilien, fjern kerner og skillevægge. Hak den fint.

Skær den tørre ende af citrongræsset og knus det med knivskaftet.

Pil hvidløget og skær det i skiver.

Lad alle ingredienserne til marinaden koge op i en kasserolle.

Jævn med lidt Maizena udrørt i vand.

Rist sesamfrøene på en tør, varm pande, indtil de antager en gyldenbrun farve.

Rul kyllingespiddene i marinaden og læg dem på et fad. Strø sesamfrø over.
Spiddene er også glimrende til buffet.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?