Logo

Honningmarinerede kyllingespid med sesam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 personer

8 kyllingebrystfileter
8 træspid
salt og peber

Marinade
2 1/2 dl japansk soya
1 spsk sesamolie
1 dl appelsinsaft
skallen af 1/2 appelsin skallen af 1/2 lime
2 dl honning
1/2 lille, rød chili eller 1/2 spsk stødt chili
1 fed hvidløg
1 stængel citrongræs (kan udelades)
1 stykke hel kanel
1/2 spsk hele fennikelfrø
1/2 spsk hel anis
1 spsk Maizena
1/2 dl sesamfrø

Kyllingespiddene
Skær fileterne i 3 x 3 cm store stykker og steg dem i lidt olie. Krydr med salt og peber. Sæt stykkerne på spid.

Kryddermarinaden
Del chilien, fjern kerner og skillevægge. Hak den fint.

Skær den tørre ende af citrongræsset og knus det med knivskaftet.

Pil hvidløget og skær det i skiver.

Lad alle ingredienserne til marinaden koge op i en kasserolle.

Jævn med lidt Maizena udrørt i vand.

Rist sesamfrøene på en tør, varm pande, indtil de antager en gyldenbrun farve.

Rul kyllingespiddene i marinaden og læg dem på et fad. Strø sesamfrø over.
Spiddene er også glimrende til buffet.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.299 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Roast tenderloin of porkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fjordrejer med citronmayonnaiseNyd en dejlig tivolimad mindst en gang denne sommer
• Røget ørred anrettet på tallerkenHvis du holder af røget fisk, må du helt enkelt prøve denne ret. Nyd den som den er til...
• Ost på franskSaint Agur er en mild og cremet blåskimmelost fra Beauzac i Auvergne regionen, som har...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os