Logo

Hoki filet à la Thai

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 2 personer

1 solsikkeolie til stegning
1 bundt forårsløg
1 spsk finthak frisk ingefær
2 spsk Soya Sauce
2 spsk stærk karry
1 saft fra 1 lime
1 pk. Hoki fisk (Irma)
2 fed fintsnittede hvidløg
6-8 stk babymajs
Frisk koriander

Tilberedning:
Skær den optøet fisk i store strimler (dette gøres nemmest mens fiske stadig er let frossen). Varm lidt olie på en pande og rist fisken i 2 minutter. Tilsæt karry og soja og lad det simre 1-2 minutter. Tag fisken fra og hold den lun. På den sammen pande steges ingefær, hvidløg, babymajs og forårsløg i 2 minutter. Tilsæt limesaften og 1/2 kop vand og lad det simre i yderligere 4 ? 5 minutter. Tilsæt fisken og væden der er ved og drys retten med frisk koriander. Server med kogte nudler eller ris til.
---
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.435 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sandwich med peanutbutter, gulerod og bønnespirerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• GrisesylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinkekød i ragout med kartofler, selleri og porrer En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkompot til isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os