Logo

Hoki filet à la Thai

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 2 personer

1 solsikkeolie til stegning
1 bundt forårsløg
1 spsk finthak frisk ingefær
2 spsk Soya Sauce
2 spsk stærk karry
1 saft fra 1 lime
1 pk. Hoki fisk (Irma)
2 fed fintsnittede hvidløg
6-8 stk babymajs
Frisk koriander

Tilberedning:
Skær den optøet fisk i store strimler (dette gøres nemmest mens fiske stadig er let frossen). Varm lidt olie på en pande og rist fisken i 2 minutter. Tilsæt karry og soja og lad det simre 1-2 minutter. Tag fisken fra og hold den lun. På den sammen pande steges ingefær, hvidløg, babymajs og forårsløg i 2 minutter. Tilsæt limesaften og 1/2 kop vand og lad det simre i yderligere 4 ? 5 minutter. Tilsæt fisken og væden der er ved og drys retten med frisk koriander. Server med kogte nudler eller ris til.
---
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.526 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lune marinerede sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Andeconfit og kartofler fra SarlatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Minibruschetta med svampe og pestoHer er en nem lille appetizer, som du kan sætte på bordet til forventningsfulde gæster. Du...
• Jordbærtærte med jordbæris og mandelcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os