
 
Fars til hverdagsgrillen - En nem og lækker menu: krydrede
oksekødsruller, stegt med tomater og courgetteskiver. Saftige, møre
oksekødsruller og velsmagende kartofler.
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. ½ time 
#
600 g hakket oksekød 
2-3 skalotteløg 
2 fed hvidløg 
2 spsk rasp 
1 spsk olie 
2 spsk vand 
salt og peber fra kværn
1 tsk paprika edelsüss eller 1 tsk barbecue krydderi 
1 spsk friskhakket kryddergrønt 
Desuden: 
4 små courgetter 
6-8 tomater 
1 tsk barbecue krydderi 
olie til pensling 
persille 
*
1. Ælt kødet med finthakket løg og hvidløg samt rasp, olie,
vand, krydderier og krydderurter. 
Form det til 8-10 ruller, der skal hvile koldt 10-15 min. 
 
2. Skyl courgetter og tomater. 
Skær begge dele en gang over og drys med barbecue-krydderi. 
 
3. Kød og grønsager pensles med olie og steger i god afstand
fra gløderne, 10-12 cm. 
Steg rullerne og courgetter 5-8 min. og vend dem ofte især
rullerne. 
Tomaterne behøver kun at stege på snitfladen, ca. 3 min. 
 
4. Drys med hakket persille. 
Server grove flutes til. Kartoffelmos er også dejligt
tilbehør. 
 
Variationer: 
Farsrullerne kan tilsættes finthakkede champignon, små
terninger af peberfrugt eller sprøde baconterninger og krydres med hvidløg,
reven peberrod eller moset grøn Madagascarpeber. 
Samt et lækkert grill-fad med krydrede ruller og grillstegte
grønsager.