
#
Ingredienser 
1 kylling på ca 1½ kg
2 spsk (oliven)olie
2 spsk honning
½ citron (saften)
1 spsk frisk timian
Fyld:
1 courgette 
1 aubergine 
3 tomater 
2 fed hvidløg 
1 løg 
2 skiver franskbrød 
* Tilberedning
Kyllingen flækkes - men ikke helt igennem, brystet skal være
i et. 
Kyllingen pensles ud- og indvendigt med marinaden, og
stilles i køleskabet i ca 1 time. 
Kyllingen grilles på mellemvarme ca 15 min. med brystsiden
nedad, og vendes jævnligt under 
grillningen. 
Grønsagerne istandgøres og snittes. 
De blandes herefter med det nulrede brød. 
Dette fyld kommes i kyllingen. 
Læg den åbne del af kyllingen sammen og vend den. 
Grill kyllingen videre i ca. 30 min. ved mellemvarme.
 

Betjeningen her på stedet er
langsom, men i det mindste er det kun tjeneren der er grov
 
..................................................
´