Logo

Kylling grillet på træspid med tilbehør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kyllingeinderfilet marineres i olie med karry og chili i mindst 1/2 time, kommes på spid og kommes på grillen i ganske kort tid til de er gyldne og gennemstegte.
Sød chilisauce (til kylling) hældes evt. over (kan fås i alle thailandske butikker og større supermarkeder)
Små nye kartofler smøres i lidt olie med salt og peber, pakkes i alufolie og kommes på grillen til de er møre.. mærk efter med en kød nål)

Lidt snask til sidebenene:
1/2 bæger flødeost
2 dl cremefraiche
blandede krydderurter hakkes
salt og peber
det hele blandes grundigt (evt. blendes)
og serveres med:
Gullerødder i stænger
Augurk i stænger
Selleri i stænger.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 729 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Absolut grill smørelseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkunspid med soja, ingefær og nudelsalatDu kan stege spiddene på en grill, en grillpande eller i ovnen. Brug evt. kyllingebryst...
• Blåmuslinger med voodoo-smørHer er opskriften på en super lækker sommerret: grillede blåmuslinger med smør til. Retten...
• Abrikos-appelsintrifli med flødeostecremeDesserten er friske og tørrede frugter serveret med en flødeostecreme
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!