Kylling: 
4 stk kyllingebryst u/skind og ben 
2 fed hvidløg 
8 tynde skiver bacon 
Tomattærte: 
130 g hvedemel 
50 g grahamsmel 
75 g smør 
1 tsk salt 
2 spsk koldt vand 
2 løg 
1 fed hvidløg 
25 g smør 
5 tomater 
2 æg 
200 g hytteost 
½ spsk timian 
salt og peber 
75 g reven ost 
Kylling: 
Tør kyllingebrysterne og gnid dem med overskårne hvidløg. 
Kom bacon rundt om og sæt fast med tandstikker. 
Grill dem møre 6-7 min. på hver side. 
Tomattærte: 
Bland de to slags hvedemel med saltet. 
Smuldr smørret i og saml dejen med vand. 
Rulles ud og lægges i en smurt tærteform. 
Forbages ved 200ºC i 10 min. 
Hak løgene og steg dem i smør med presset hvidløg. 
Fordel løgene på den forbagte tærtebund. 
Tomaterne skæres i skiver og lægges oven på løgene. 
Æg piskes sammen med hytteost, timian, salt og peber, hældes over tærten. 
Drysses med reven ost og bages i ca. 25 min. ved 200°C. 
Tilbehør: Grøn salat m/dressing