280 g kyllinge-inderfileter 
1 pk.kalkun bacon 
1 iceberg salat 
½ bk.rucola 
10 cherry tomater 
10 soltørrede tomater 
½ bæger Minimum Salat-tern naturel 
Dressing: 
2 spsk olivenolie 
4 spsk hvidvinseddike el.lys balsamico 
1 spsk dijonsennep 
havsalt 
friskkværnet sort peber 
evt. en knivspids rørsukker 
Kyllingen krydres med salt og peber og grilles på grill eller grillpande. Skæres evt. ud i mindre stykker. 
Baconen skæres ud i mindre strimler og steges i ovnen på bagepapir i 10 - 15 min. ved 200 º eller på grill. 
Salaterne skylles og tørres grundigt. Iceberg rives i mindre stykker og blandes med rucola. Cherry tomaterne skylles og halvereres. 
De soltørrede tomater skæres i strimler. 
Alle ingredienserne vendes sammen, og Minimum Salat-tern drysses over. 
Dressingen blandes/piskes og hældes over salaten eller serveres ved siden af i en lille portionsskål. 
Tips: Dressingen kan gøres "blødere" ved at piske fromage frais i.