
Trækul:      Indirekte   
Gas:           Indirekte/middel varme
Forberedelse: 35 min. + 30 min. marinering. Stegetid: 12-14 minutter
 
3 spsk olivenolie 
1 fed hvidløg, knust 
½ tsk stødt spidskommen 
½ tsk stødt koriander 
1 tsk chilipulver 
salt og friskkværnet sort peber 
4 stk. kyllingebryst, uden skind og ben 
1 rød peberfrugt 
1 grøn peberfrugt 
1 løg 
Guacamole: 
2 modne men faste avocadoer 
1 lime, kun saften 
1 stor rød chili, renset for kerner og hakket 
6 forårsløg, finthakkede 
3 tomater, uden skind og kerner, skåret i tern 
3 spsk hakket frisk koriander 
 
A. Kom olivenolie, hvidløg, spidskommen, stødt koriander, chilipulver, salt og peber i en skål og rør det godt sammen. 
Skær kyllingekødet i mundrette stykker og hæld dem i skålen. 
Vend kødet i marinaden og lad det trække i ½ time ved stuetemperatur. 
Lad i samme tidsrum 8 bambusspid ligge i koldt vand. 
 
B. Skær peberfrugterne i halve og fjern kernerne. 
Skær peberfrugterne ud i mundrette stykker og løget i otte både. 
 
C. Sæt skiftevis kylling, rød og grøn peber samt løgbåde på spiddene. 
Pensl peberfrugter og løgbåde med resten af marinaden i skålen.
 
D. Grill spiddene indirekte over middel varme i 12-14 min., til kødet er mørt. 
 
E. Tilbered guacamolen imens. 
Skær avocadoerne midt over, skræl dem og fjern stenene. 
Skær kødet i små tern, hæld dem i en skål og tilsæt limesaft, rød chili, forårsløg, tomat og koriander. 
Vend avocadokødet godt, så det dækkes af limesaften. 
Server de varme spid med guacamole til.