
2 lammemørbrad eller 4 medallioner fra fileten
4 lammenyrer
4 lammebrisler
Fedt fra lammebryst
Hvidløg, laurbær, timian, rosmarin 
Saft og skal af l citron
4 spid
 
8 miniartiskokker
1 dl god olivenolie
1 dl Sherryvinaigre
2 spsk sukker
½ dl lammebouillon 
laurbær, hel koriander, hvidløg 
2 dl vinaigre
2 spsk hvedemel
200 g Comté (fransk ost, se ordbog)
 
Grillede artiskokker: Tourner artiskokkerne og kog dem møre i vand med vinaigre, hvedemel og salt. Hæld vandet fra.
Karamelliser sukkeret og kog ind med sherryvinaigre, krydderier og lammebouillon. 
Monter med olivenolie og kog igennem.
Giv artiskokkerne et opkog i sukker-sherryvinaigrelagen og lad dem trække i min. 24 timer før servering.
Skær Comté'en i mindre stykker og læg dem i lagen sammen med artiskokkerne lige inden servering.
 
Puds lammemørbrad/filet af og fordel kødet på 4 spid sammen med de forkogte lammebrisler og de flåede lammenyrer. 
Krydr godt med salt og peber. 
Dæk med krydderurter og hvidløg og pak det hele ind i tynde strimler lammefedt fra brystet. 
Grill forsigtigt og krydr med citronsaft og -skal lige inden servering.