1,8 kilo afpudset oksemørbrad 
400 gram svinemørbrad  
 
Marinade 
6 spsk mørk farin  
Sweet chili sauce  
Teriyaki sauce  
Engelsk sauce  
Vand eller oksebouillon  
Tabasco efter smag
  
Tilbered marinaden. 
Læg den afpudsede svinemørbrad i en plastpose. 
Tilsæt halvdelen af marinaden og lad mørbraden trække 6-8 timer i køleskabet. 
Husk at vende den en gang imellem så lagen bliver godt fordelt. 
Derefter tørres mørbraden af og steges i smør/olie på en pande. 
Nu til øvelsen hvor svinemørbraden skal ind og ligge i oksemørbraden. 
Med en langskaftet grydeske, et strygestål el. lign. presses en kanal ind i oksemørbraden, hvorefter svinemørbraden presses ind i oksemørbraden, kan evt. snøres. 
Oksemørbraden: 
Afpuds mørbraden og skær de tynde ender fra, da de vil blive stegt for 
hurtigt (Kan grilles som tournedos). 
Kuglegrillen: 
Placer kullene i den ene side af grillen, således der opstår 2 forskellige 
stegezoner. 
Grillprocessen: 
Mørbraden pensles med lidt jomfru olivenolie og krydres med salt og 
”Santa Maria” peberblanding. 
Placer mørbraden på grillristen ovre på den ”varme” side. 
Brun kødet kort og godt på alle sider. 
Kødet flyttes nu over på den ”lune” side og grilles ca. 25–30 min. 
Vendes ofte, alt imens der pensles flittigt med farinmarinaden. 
Husk! at kødet skal hvile i ca. 10 min. pakket ind i alufolie. inden der "trancheres".