100 g  tranebær 
500 g  vildsvinekød eller hakket flæsk 
2 tsk hakket rosmarin 
3 fed knust hvidløg 
Reven skal og saft fra 1 citron 
6 fintsnittede forårsløg 
1 agurk 
Groft havsalt, peber 
Citronsaft 
Bruschetta 
Olivenolie 
Hvidløg og frisk rosmarin
          
Alle ingredienserne blandes sammen med hånden og dellerne formes.
Steg dellerne i ca. 5 minutter på hver side.
Lav en agurkesalat ved at skære lange strimler af agurken med en 
skræller. 
Kom skrællerne i en skål og drys salt og citronsaft over. 
Lad det stå i fem minutters tid.
Skær det italienske brød i skiver og rist det. dryp lidt olivenolie henover 
og gnid hvidløg og salt over.
Kom til sidst agurkesalaten på brødet og læg frikadellerne øverst. 
Drys rosmarin henover.