Logo

Vildsvine Ragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g kølle
2 løg
1 fed hvidløg
70 g svinefedt
salt, peber
200 g champignon
1 lille ds tomatpure
1 ¼ dl rødvin
¼ dl bouillon
1 tsk eddike
½ tsk basillikum
1 dl cremefraiche
 
Skær kødet i 2 cm. store terninger.
Pil og hak løgene.
Brun kødet i fedtstof i en gryde ca. 10 min.
Tilsæt de hakkede løg, drys med salt og peber.
Tilsæt de rensede champignon i skiver og tomatpuréen.
Hæld rødvin og bouillon ved og lad ragouten snurre ved svag varme under låg i ca. 1 time.
Smag den til med eddike og basillikum.
Fyld cremefraiche i lige inden serveringen.
Retten serveres med æblemos og kartoffelkugler eller kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.045 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her