Logo

Silderuller med tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Silderuller med tomat

8-10 sildefileter

smør eller margarine

½ bdt persille

4 tomater

3 spsk hvedemel

2 dl mælk

3 spsk fløde

1 dl tomatpure

½ tsk tørret dild

salt og peber

citronsaft

Tilbehør: kogte kartofler

*

Rul sildefileterne sammen om lidt smør eller margarine og 1 kvist persille og fæst dem - om nødvendigt - med tandstikkere.

Stil dem tæt sammen i velsmurt, ildfast fad og fordel kvarte tomater imellem dem.

Bag 1½ spsk smør eller margarine af med hvedemelet og spæd med mælk eller fløde.

Lad saucen koge et par minutter og rør tomatpure og dild i.

Kog atter saucen igennem og smag til med salt, peber og citronsaft.

Hæld saucen over silderullerne og læg låg eller alufolie over fadet.

Stil det ind i en 185°C varm ovn i ca. 35 minutter.

Server kogte kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her