
8-10 sildefileter 
smør eller margarine 
½ bdt persille 
4 tomater 
3 spsk hvedemel 
2 dl mælk 
3 spsk fløde 
1 dl tomatpure 
½ tsk tørret dild 
salt og peber 
citronsaft 
Tilbehør: kogte kartofler 
*
Rul sildefileterne sammen om lidt smør eller margarine og 1 kvist persille og fæst dem - om nødvendigt - med tandstikkere. 
Stil dem tæt sammen i velsmurt, ildfast fad og fordel kvarte tomater imellem dem. 
Bag 1½ spsk smør eller margarine af med hvedemelet og spæd med mælk eller fløde. 
Lad saucen koge et par minutter og rør tomatpure og dild i. 
Kog atter saucen igennem og smag til med salt, peber og citronsaft. 
Hæld saucen over silderullerne og læg låg eller alufolie over fadet. 
Stil det ind i en 185°C varm ovn i ca. 35 minutter. 
Server kogte kartofler til.