Spid: 
500 g kalkun i tern 
Store stykker peberfrugt (helst rød) 
Store champignoner 
Små cherrytomater 
Løg 
cocktailpølser 
 
Sauce: 
2 spsk soya 
1dl olie 
1 dåse tomat pure 
1 bouillon terning  
5 dl varm vand 
eddike 
salt og sukker 
 
4 dl ris. 
 
Spid: 
Tag nogle lange spid og sæt forskellige ting på dem (kalkun-tern, peberfrugt, champignoner, tomater, løg og cocktailpølser).
Steg dem over en grill eller en pande til kødet er mørt og det er lidt brunligt. 
  
Sauce: 
Hæld olie på panden og lad det blive varmt.
Tilsæt så de øvrige ingredienser, til det bliver en sur/sød smag. 
Kog til sidst risene og server evt. med noget hjemmebagt madbrød.
 
Tips: Det er bedst at stege spiddene over en grill, men de kan også godt steges på en pande eller grillpande.