Logo

Kalkun Gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g strimlet kalkunkød
1 Grøn peber
1 ds Annanas i skiver
3 dl Kogt Jasmin ris
2 fed hvidløg
Karry
salt
Peber
Olie

Start med at lave en marinade, bestående af olie, presset hvidløg, karry, salt og peber. Kom det strimlet kalkunkød i og stil det koldt i min. 1 time.

Kog risen med 5 dl vand, i 20 min. på lavt blus og med låg.
Vask og rens peber frugten og skær den i tern.
Hæld væden fra Annanas og skær dem i tern.
Varm din Work godt op, og hæld kalkunkødet i sammen med marinaden.

Når kødet er stegt ( tager kun ca. 5 min ) lader du peberet svitse med, og kort efter risen. Risen må gerne stege hårdt med i nogle min. før du til sidst kommer annanas tern i.
Retten steges færdig i et par min. og serveres med Tzatziki eller blot en let salat.
Ønskes retten stærkere, kan man varierer det med karryén og evt. 1 Chili, skåret i små stykker
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.463 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Indbagt hellefisk med kaperssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprængt kalvespidsbryst med rødbederEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalvefrikassé med aspargesNår man koger kalvekød og tilsætter friske grønsager og krydderurter, får saucen en dejlig...
• Gammeldags æblekage med stoutcremeÆblekage er en supernem dessert, som altid vækker begejstring hos både store og små. Anret...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!