Logo

Kalkun grillspid med kinesisk sur/sød sauce og ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spid:
500 g kalkun i tern
Store stykker peberfrugt (helst rød)
Store champignoner
Små cherrytomater
Løg
cocktailpølser
 
Sauce:
2 spsk soya
1dl olie
1 dåse tomat pure
1 bouillon terning 
5 dl varm vand
eddike
salt og sukker
 
4 dl ris.
 
Spid:

Tag nogle lange spid og sæt forskellige ting på dem (kalkun-tern, peberfrugt, champignoner, tomater, løg og cocktailpølser).
Steg dem over en grill eller en pande til kødet er mørt og det er lidt brunligt.
 

Sauce:

Hæld olie på panden og lad det blive varmt.
Tilsæt så de øvrige ingredienser, til det bliver en sur/sød smag.
Kog til sidst risene og server evt. med noget hjemmebagt madbrød.
 
Tips: Det er bedst at stege spiddene over en grill, men de kan også godt steges på en pande eller grillpande.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her