Logo

Simmered kalvelever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 spsk hvedemel
1/2 tsk cayennepeber
1 tsk tørret oregano
1 tsk hvidløgssalt
salt
peber
450 g kalvelever i strimler
2 spsk smør
1 finthakket løg
1 dåse flåede tomater

Bland hvedemel og krydderier sammen. Vend leverstrimlerne i. Smelt smørret på en pande og steg løg og leverstrimler 2-3 minutter. Hæld flåede tomater i. Småkog i 20 minutter. Servér med ris.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 632 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiske-nuggets med kartofler, gulerødder og dipDe små stykker frisk fisk er paneret med persillerasp og bagt i ovnen. Sprøde gulerods- og...
• Pastaskruer med hvidløg og tomatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte torskepakkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med rabarbermousseRabarberluksus til dessert eller kage, når det skal være noget helt særligt
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os