Logo

Rødspættefileter på grønsagsbund

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

340 g Rødspættefileter
salt
peber

Fyld:
60 g løg
100 g gulerødder
persille
tandstikkere

Grønsagsbund:
60 g løg
1 fedhvidløg
120 g gulerødder
150 g persillerod
1 ds flåede tomater
1 dl vand
grønsagsbouillon
salt
peber
evt. jævning

Fisken renses og skylles og drysses med salt og peber.
Løg pilles og hakkes fint gulerødder og persillerod skrælles og rives groft.
Persille hakkes fint.
Alt lægges på fileterne som rulles sammen og fastholdes med tandstikker.

Grøntsagsbund:
Løget pilles og hakkes fint, hvidløget presses, gulerødder og persilleroden skrælles og rives groft.
Løg og hvidløg svitses i bouillon til de er klare.
Gulerødder og persillerod tilsættes sammen med flåede tomater og vand.
Koger i ca. 5 min under låg til de er møre.

Smages til med salt og peber.

Fiskerullerne lægges i grønsagerne og retten simrer i 8 - 10 min. under låg

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.428 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her