Logo

Hakkebøf med pizzasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Det lyder måske lidt mærkeligt med pizza hakkebøf, men det smager faktisk glimrende. Du kan bruge det som et let og billigt aftensmad alternativ. Server gerne med ris, pasta eller kartofler.

 

Bøfferne:
2 spsk rasp.
1 ½ dl mælk
500 g hakket oksekød
1 æg
1 spsk hakket løg
1 ½ tsk salt
20 g margarine
 
Sauce:
1 hakket løg
1 fed presset hvidløg
250 g champignon
20 g margarine
1 dåse flåede tomater
1 spsk tomatpuré
1 tsk oregano
1 tsk salt
groftkværnet peber

*

Raspen udblødes i mælken.
Kødet røres med rasp, æg, løg og salt.
Kødet formes til bøffer, som brunes på panden i margarine.
Løget hakkes. hvidløg presses.
Løg, hvidløg og champignon svitses i margarine.
Tomat, tomatpuré og krydderier tilsættes.
Saucen småkoger ca. 5 min.
Saucen hældes over bøfferne, som steger færdig i saucen 4–5 min.
Serveres med ris, spaghetti eller kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.823 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her