Logo

Vildsvine- hakkebøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g hakket vildsvinekød
1 reven rå kartoffel
1 æg
1 hakket løg
4 - 5 skiver bacon

Bøfferne hænger bedst sammen, hvis der til det hakkede vildsvinekød tilsættes en revet rå kartoffel og et æg.
Kødet formes til bøffer, krydres og steges med løg - ganske som til dansk oksekødsbøf.

Gode tips:
Bøfferne krydres og omvindes med en skive bacon.
De steges i smør og serveres med råstegte kartofler og grøn salat.
Kan også bruges til en burger.
Serveres med Bagt kartoffel eller flûtes.
Prøv evt. at lægge lidt hvidløgsost ind i bøffen inden den krydres og grillsteges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?