Logo

Vildsvin med druer og bønnepuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 kg vildsvin skåret i store firkanter (kan erstattes med svinekød)
1 stort salatløg skåret i småstykker
10 enebær
2-3 laurbærblade
1 kvist timian
1-3 salvieblade
hele peberkorn i forskellige farver
1/2 dl olivenolie
1 liter hvidvin
200 g champignon i skiver
200 g grønne hele vindruer
 
Bønnepuré:
200 g tørrede bønner eller 1 lille dåse af typen cannellini
salvieblade
olivenolie, salt, peber
 
Kom vildsvinekødet i en stegegryde sammen med løg, alle krydderierne og olivenolien, og tænd derefter for varmen.
Det hele brunes godt.
Kom halvdelen af vinen i og lad det koge ind.
Kom resten af vinen i og lad det simre til kødet er mørt (ca. 1 1/2 time).
Tilsæt champignon og druer i de sidste 5-10 minutter eller indtil druerne begynder at afgive saft.
Smag til med salt og peber.

Bønnepuré:
Bønnerne lægges i blød natten over.
De koges i let saltet vand sammen med nogle friske salvieblade til de er møre, ca. 3/4 time.
Kommes i foodprocessoren sammen med lidt olivenolie, salt og peber.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 818 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ovnbagt kartoffelmosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flæskesteg 1952Julemanden med hjælpere kører hestevogn i Andelsbyen Nyvang ved Holbæk. Slagteren i Nyvang...
• Perlehønebryst med champignon og vermouthEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nougatis med blød nougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os