1 kg vildsvin skåret i store firkanter (kan erstattes med svinekød) 
1 stort salatløg skåret i småstykker 
10 enebær 
2-3 laurbærblade 
1 kvist timian 
1-3 salvieblade 
hele peberkorn i forskellige farver 
½ dl olivenolie 
1 liter hvidvin 
200 g champignon i skiver 
200 g grønne hele vindruer 
 
Bønnepuré: 
200 g tørrede bønner eller 1 lille dåse af typen cannellini 
salvieblade 
olivenolie, salt, peber 
  
Kom vildsvinekødet i en stegegryde sammen med løg, alle krydderierne og olivenolien, og tænd derefter for varmen. 
Det hele brunes godt. 
Kom halvdelen af vinen i og lad det koge ind. 
Kom resten af vinen i og lad det simre til kødet er mørt (ca. 1 ½ time). 
Tilsæt champignon og druer i de sidste 5-10 minutter eller indtil druerne begynder at afgive saft. 
Smag til med salt og peber.
Bønnepuré:
Bønnerne lægges i blød natten over. 
De koges i let saltet vand sammen med nogle friske salvieblade til de er møre, ca. ¾ time. 
Kommes i foodprocessoren sammen med lidt olivenolie, salt og peber.