Logo

Vildsvin i sur-sød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 1/2-3 kg vildsvinefilet
1 dl vineddike
1/2 l rødvin
1 hakket gulerod
1 stilk bladselleri
1 laurbærblad
1 kvist timian
1 spsk chilipeber
8 kryddernelliker
2 hakkede løg
4 spsk smør
2 spsk bitter kakao
1 spsk sukker
100 g tørrede svesker (blødgjorte og hakkede)
2 spsk revet appelsinskal
1 spsk rosiner
1 spsk pinjekerner
salt
 
Tilbered marinaden ved at koge vineddiken og rødvinen sammen med
laurbærbladet, timian, chilipulver, kryddernelliker, 1 hakket løg, guleroden og bladsellerien.
Hæld marinaden i en stor gryde og lad den afkøle helt.
Tilsæt vildsvinefileten og mariner den i 48 timer.
Hak det andet løg og brun i smørret, tilsæt derefter kakao, sukker,
svesker, revet appelsinskal, rosiner og pinjekerner.
Koges et par minutter, hvorefter vildsvinekødet tilsættes.
Koges videre for lav varme i 1 times tid.
Den siede marinade tilsættes sammen med salt, og der koges videre indtil kødet er meget mørt og saucen jævnet.
Server med majsbrød, kartofler eller kartoffelgnocchi.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kogt torsk i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• TrommestikkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med rodfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Isbombe med appelsinsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os