600 g magert lammekød 
1 mellemstortløg, grofthakket 
2 fed hvidløg, grofthakket 
1 tsk knust sort peber 
1 ½ tsk stødt kommen 
½ tsk stødt kanel 
1 tsk stødt paprika 
1 tsk salt 
2 skiver brød uden skorpe, skåret i kvarte 
1 æg, let sammenpisket 
olivenolie, til hænderne 
Tahinidressing: 
2 spsk tahin (sesampasta) 
3 tsk citronsaft 
1 lille fed hvidløg, presset 
et nip salt 
2-3 spsk vand 
2 spsk syrnet fløde 9% 
1 spsk frisk persille, hakket 
Fjern overflødigt fedt og sener. Skær kødet i små stykker. 
Forvarm grillen. 
Kom lam, løg, hvidløg, peber, kommen, kanel, paprika, salt, brød og æg i en food-processor. Lad den køre i 20-30 sekunder, eller indtil farsen er ensartet. 
Del farsen i 12 lige store portioner. 
Kom olie på hænderne og form portionerne til pølser. Pølserne pakkes rundt om spiddene og lægges i køleskab, til de skal steges. 
Tahindressing: 
Bland tahin, citronsaft, hvidløg, salt, vand, syrnet fløde og persille i en lille skål. Dressing røres, til den er cremet. 
Læg kofta kebabberne på en varm, let smurt grill. Steges i 10 minutter og vendes hyppigt indtil de er brune og gennemstegte. Serveres med tahindressing og evt. grillede halve tomater. 
Tips:Opbevaringstid: kebabberne steges umiddelbart før de serveres. Tahindressing kan laves dagen før.