Logo

Leverspid med squashsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g kalvelever
150 g skalotteløg
 
Marinade:
2 spsk hvidvinseddike
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
2 spsk olivenolie
3 spsk friskhakket purløg
 
Squashsalat:
500 g squash i tændstiktynde strimler
1 spsk groft salt
2 ½ dl yoghurt naturel
3 spsk friskklippet karse
friskkværnet peber
 
Grillspid:
225 g cherrytomater
125 g grøn peberfrugt skåret i 8 stykker
8 grillspid
 
Tilbehør: Groft brød
 
Fjern hinderne fra leveren, skyl og tør den godt.

Skær den i 16 stykker, og læg lever og skalotteløg i en skål.

Marinade: Pisk hvidvinseddike sammen med salt og peber.
Pisk olien i lidt efter lidt. Tilsæt persille og purløg.
Hæld marinaden over lever og løg.
Stil skålen tildækket i køleskabet i ca. 1 time.
Vend leveren efter ca. ½ time.

Squashsalat: Kom squash og salt i en skål og lad det stå tildækket i køleskabet i ca. 1 time.
Skyl squashen i flere hold vand og tryk væden af i fx. køkkenrulle. Rør yoghurt med karse og smag til med peber.
Læg squashen i en skål og lav en fordybning i midten.
Hæld yoghurten heri.

Grillspid: Fordel lever, løg, cherrytomater og peberfrugt på 8 grillspid.
Pensl med resten af marinaden.
Grill spiddene øverst i ovnen, ca. 4 min. på hver side (8 min. ialt).
 
Tips: Grill spiddene på havegrill, ca. 3 min. på hver side (6 min. i alt). 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.532 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her