300 g kalvelever 
150 g skalotteløg 
 
Marinade: 
2 spsk hvidvinseddike 
1 tsk groft salt 
friskkværnet peber 
2 spsk olivenolie 
3 spsk friskhakket purløg 
 
Squashsalat: 
500 g squash i tændstiktynde strimler 
1 spsk groft salt 
2 ½ dl yoghurt naturel 
3 spsk friskklippet karse 
friskkværnet peber 
 
Grillspid: 
225 g cherrytomater 
125 g grøn peberfrugt skåret i 8 stykker 
8 grillspid 
 
Tilbehør: Groft brød
 
Fjern hinderne fra leveren, skyl og tør den godt. 
Skær den i 16 stykker, og læg lever og skalotteløg i en skål. 
Marinade: Pisk hvidvinseddike sammen med salt og peber. 
Pisk olien i lidt efter lidt. Tilsæt persille og purløg. 
Hæld marinaden over lever og løg. 
Stil skålen tildækket i køleskabet i ca. 1 time. 
Vend leveren efter ca. ½ time. 
Squashsalat: Kom squash og salt i en skål og lad det stå tildækket i køleskabet i ca. 1 time. 
Skyl squashen i flere hold vand og tryk væden af i fx. køkkenrulle. Rør yoghurt med karse og smag til med peber. 
Læg squashen i en skål og lav en fordybning i midten. 
Hæld yoghurten heri. 
Grillspid: Fordel lever, løg, cherrytomater og peberfrugt på 8 grillspid. 
Pensl med resten af marinaden. 
Grill spiddene øverst i ovnen, ca. 4 min. på hver side (8 min. ialt). 
  
Tips: Grill spiddene på havegrill, ca. 3 min. på hver side (6 min. i alt).