Logo

Marinerede grillstegte koteletter med linsesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 store koteletter

Marinade:
0,5 dl hvidvin
3 spsk olie
½ tsk salt
2 tsk knuste enebær
2 tsk knuste rosa peberkorn
1 tsk tørret timian eller 1 spsk frisk
½ citron i tynde skiver
3 spsk hakket løg
1 -2 spsk hyldeblomster evt. tørret

Linsesalat:
2 dl linser
1 fed hvidløg
2 skalotteløg
1 porre
2 gulerødder
2 pastinakker
2 tsk olivenolie

Dressing:
1 spsk olivenolie
1 spsk vand
1-2 tsk dijonsennep

Bland alle ingredienser til marinaden og vend koteletterne i, en ad gangen, til alt kødet er dækket.
Stil det i kølskabet natten over - vend kødet nogle gange undervejs.
Tag kødet op af marinaden og dup det tørt med køkkenrulle.
Steg koteletterne på en varm grill 4-5 min. på hver side.
Servér fx. med nye kartofler, en frisk grøn salat og linsesalat.

Linsesalat:
Kog linserne efter pakkens anvisning.
Hak løg og hvidløg fint.
Skær porre, gulerødder og pastinakker i små tern, stimler eller skiver. Sautér alle grønsagerne i en sautérpande med olivenolie og vend linserne i. Krydr med salt og peber.
Pisk dressingen sammen, krydr med salt og peber og vend den i salaten.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.920 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her