Logo

Nyttige tips når du griller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nyttige tips når du griller

 

● Sørg for, at din grill er varm nok, før du lægger maden på.

 

● Grill altid med låget på, så får du det bedste resultat.

 

● De stegetider, der angives i opskrifterne, er kun omtrentlige, for­di de trods alt afhænger af mængden af mad, madens størrelse og form og naturligvis vejret. Hvis det er køligt, skal du øge ste­getiden en smule, og omvendt skal du grill~ tingene i lidt kortere tid, hvis det er meget varmt.

 

● Hvis der ligger meget på stegeristen, skal du beregne lidt læn­gere stegetid, end hvis du kun griller nogle få ting. Sørg for, at der er mellemrum mellem de enkelte ting på risten, så varmen kan stege dem på alle sider.

 

● Skær overflødigt fedt af bøffer, koteletter og stege, så der ikke er mere end højst 5 mm. Det er med til at forhindre, at flammer­ne blusser op.

 

● Når du bruger marinade, glasering eller sauce med et højt suk­kerindhold, eller andre ingredienser der nemt brænder på, skal du kun pensle maden de sidste 10-15 minutter af stegetiden.

 

● Paletknive og tænger er bedst, når du skal vende mad på gril­len, men lad være med at trykke burgere og lignende flade, for så løber saften og dermed smagen ud.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.840 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her