1 ½ kg røde kartofler skåret i 2 cm stykker 
2 spsk æbleeddike 
1 ½ tsk salt 
4 hårdkogte hakkede æg 
2 stilke bladselleri skåret i skiver 
⅔ hakket dildpickles 
⅔ dl mayonnaise 
1 spsk dijonsennep 
¼ tsk cayennepeber 
3 skalotteløg skåret i skiver 
1 ¼ dl hakket persille 
 
Læg kartoflerne og så meget vand, at de er dækket, i en 4 l. gryde over 
kraftig varme, og bring dem i kog.
Skru ned for blusset, læg låg på, og lad kartoflerne simre i 20 minutter, 
eller indtil de er møre.
Hæld vandet fra. 
Bland imens mayonnaise, pickles, eddike, dijonsennep, salt og cayennepeber i en stor skål.
Tilsæt kartofler, æg, skalotteløg, selleri og persille.
Vend det hele godt sammen.
Stil salaten koldt indtil den skal serveres.